Your Daily IMAGE Skin Routine

Het beste uit je huid halen begint met een persoonlijke, dagelijkse skin routine. Dit houdt in dat je producten gebruikt met de juiste voedingsstoffen die jouw huid nodig heeft en passende, effectieve behandelingen krijgt bij jouw favoriete IMAGE Skincare professional. Met Your Daily Skin Routine ga je in 3 stappen naar huidverbetering: reinigen, stimuleren en beschermen & herstellen. Voor een optimaal resultaat kun je dit uitbreiden, zoals met een specifieke oogcrème, lippenbalsem of een masker.

Ochtend routine

Reinig

Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door je huid te reinigen voorkom je dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in je huid. Daarnaast worden werkstoffen (van je dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. IMAGE Skincare heeft een aantal verschillende reinigers mix en match ze voor het ultieme resultaat.

IMAGE Clinical Skincare MD Restoring Facial Cleanser

40.50
Bestellen

IMAGE Skincare THE MAX Stem Cell Facial Cleanser

35.00
Bestellen

IMAGE Skincare CLEAR CELL Clarifying Gel Cleanser

34.00
Bestellen

Stimuleer

Met een IMAGE Skincare serum kun je je huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heb je bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kun je dit heel goed verzorgen met een passend IMAGE serum.

IMAGE Skincare ILUMA Intense Brightening Serum

56.50
Bestellen

IMAGE Skincare AGELESS Total Anti-Aging Serum

77.50
Bestellen

IMAGE Skincare THE MAX Stem Cell Serum

117.50
Bestellen

Voorkom & bescherm

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al IMAGE dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat je altijd zonder zorgen de deur uit kunt! IMAGE heeft voor ieder huidtype een passende oplossing.

IMAGE PREVENTION producten

Zomerset met Water Burst, waterfles & PREVENTION+ aanbieding

99.95
Opties selecteren

IMAGE Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+

49.00
Bestellen

IMAGE Skincare First Class Skin Favorites

49.95
Bestellen

Avond routine

Reinig

Herhaal in de avond je ochtend reiniging routine het liefst met een andere IMAGE skincare cleanser ook omdat IMAGE het zelf sterk aanraad om van reiniger te wisselen zo krijg je het beste resultaat.

IMAGE skincare Clear Cell producten

IMAGE Clinical Skincare MD Restoring Facial Cleanser

40.50
Bestellen

IMAGE Skincare THE MAX Stem Cell Facial Cleanser

35.00
Bestellen

IMAGE Skincare VITAL C Hydrating Facial Cleanser

35.00
Bestellen

Stimuleer

IMAGE serums kunnen je huid een extra boost geven wat de huid goed kan gebruiken. Kies één van IMAGE skincare serums die past bij je huidtype of welke gewenst effect je graag zou willen.

IMAGE Skincare THE MAX Stem Cell Serum

117.50
Bestellen

IMAGE Skincare VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum

79.00
Bestellen

IMAGE Skincare AGELESS Total Anti-Aging Serum

77.50
Bestellen

Repareer

Wist je dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om je huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor jezelf wat het belangrijkste doel is dat je op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan je favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen

IMAGE AGELESS Total Repair Crème

Zomerset met Water Burst, waterfles & PREVENTION+ aanbieding

99.95
Opties selecteren

IMAGE Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30+

49.00
Bestellen

IMAGE Skincare First Class Skin Favorites

49.95
Bestellen

Mix en match IMAGE producten

Alle IMAGE Skincare lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. De verschillende IMAGE lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

Optimaliseer

Ogen

IMAGE heeft voor iedere huidtype en elk type huidprobleem een speciaal ontwikkelde oogcrème. Denk hierbij aan het direct vervagen van fijne lijntjes, verminderen van wallen en het verbeteren van donkere kringen rondom de ogen. Zo is er altijd een geschikte oogverzorging voor jou!

Lippen

Wil je een lippenbalsem kopen die jouw lippen gedurende de dag door voedt en beschermt? Dan zit je bij IMAGE skincare zeker goed. In de assortiment van IMAGE zitten verschillende lippenbalsems, om te hydrateren of beschermen met SPF.

Masker

IMAGE Skincare heeft een ruim aanbod aan gezichtsmaskers. Of je nu zoekt naar een natuurlijk, vochtinbrengend, kalmerend of hydraterend masker voor het gezicht: je vindt het bij Sqinz! Twijfel je over welk gezichtsmasker je wil bestellen of welke masker bij jouw huid past? Neem dan even contact met ons op voor persoonlijk huidadvies. De gezichtsmaskers kunnen worden gecombineerd met ieder ander product van IMAGE Skincare, zodat je snel en optimaal kunt genieten van zichtbare huidverbetering.

Lichaam

De bodylotions van IMAGE Skincare gaan net een stapje verder dan alleen hydrateren en het creëren van een zachte huid. IMAGE bodylotions bewerkstelligen huidverbetering door de huid te verstevigen, cellulitis te verminderen, de huid te egaliseren of te doen stralen. Ideaal voor wanneer je een bodylotion zoekt die net dat stapje verder gaat en kiest voor optimale lichaamsverzorging.

Supplementen

Hush & Hush is de optelsom van meer dan 15 jaar onderzoek op het gebied van lichaamscellen en voedingsstoffen met als doel het onoverkoombare verouderingsproces te vertragen. Al onze voedingssupplementen zijn zo ontworpen dat ze het natuurlijke afweersysteem en regeneratieproces van het lichaam ondersteunen. De unieke mix combineert de wetenschappelijk bewezen werkzaamheid van vitamines, kruiden en plantenextracten met hedendaagse technologie.

I Beauty

Na het ondergaan van IMAGE Skincare behandelingen en het gebruiken van de producten thuis, heb je natuurlijk eigenlijk geen make-up meer nodig voor een stralende huid. Soms wil je echter net even iets extra’s doen binnen je beauty routine, of maak je met make-up gewoon graag van elke dag een feestje! Voor die gelegenheden heeft IMAGE Skincare een hoogwaardige productlijn met beauty producten ontwikkeld. Het voordeel van deze bijzondere make-up is dat het ook huidverbeterende eigenschappen heeft.