I BEAUTY

De toekomst van cosmetica staat in het teken van huidverbeterende, zuurstofverrijkende formules voor een gezonde, stralende huid. Maak kennis met onze I BEAUTY productlijn, inclusief een foundation met UV-filter die onvolkomenheden verbergt en een primer die fijne lijntjes en een ongelijkmatige huidskleur wegwerkt. I BEAUTY is verrijkt met plantaardige ingrediënten en is zeer geschrikt voor dagelijks gebruik. Je huid wordt gevoed om er nog mooier uit te zien.

Toont alle 5 resultaten

Filter & productlijnen

IMAGE Skincare I BEAUTY Brow and lash enhancement serum

65.50
Bestellen

IMAGE Skincare I BEAUTY Flawless Foundation | verkrijgbaar in 6 kleuren

47.50
Opties selecteren

IMAGE Skincare I BEAUTY Flawless Foundation Brush

29.00
Bestellen

IMAGE Skincare I BEAUTY I Prime Flawless Blur Gel

45.00
Bestellen

IMAGE Skincare I BEAUTY Refreshing Facial Wipes

15.00
Bestellen

IMAGE I PRIME

Is een hoogwaardige primer die een perfecte basis biedt voor jouw make-up look en ervoor zorgt dat de huid gevoed wordt. Samen met de I CONCEAL foundations zijn zij hét gouden duo van IMAGE Skincare, voor een egale huid met een flawless finish.

IMAGE Refreshing Facial Wipes

Zijn niet alleen een handig reisproduct, maar revitaliseren, verjongen en voeden de huid rondom je ogen. En wil je een perfecte oogopslag en volle wenkbrauwen? Dan is het Brow and Lash Enhancement Serum jouw uitkomst. Dit serum zorgt voor het verbeteren van je haarconditie en herstelt beschadigde haarwortels.