Bedenktijd/retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Sqinz zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Sqinz geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@sqinz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Omdat Sqinz uitsluitend cosmetica verkoopt is het niet mogelijk om het product te proberen en dan te retourneren. De kartonnen verpakking is verzegeld en mag niet geopend zijn. Alleen dan kunt u het product terug sturen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met contact@sqinz.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor verzending.

Verkeerde bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het adres nog voor u te wijzigen.